1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
MTD THT 40-275

MTD THT 40-275

En häcksax som drivs med batteri ger god räckvidd i ditt arbete. Svärdslängden för den här modellen är 50 cm. Batteritiden för modellen är 55 minuter, så du hinner använda den ett Läs mer

Jämför pris från 1 433 kr till 2 199 kr
·

Placering 193 i Häcksaxar

ANNONS

Från Buildor

MTD Stånghäcksax THT40-275 40V 1

1 433 kr
Buildor Logotyp
4,9
  • 3002
  • 3003
  • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans
Annons
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Annons

Motorservice i Lagan

fr.1 695 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på MTD THT 40-275 är 1 433 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

Här har du en lättviktig häcksax från MTD med en vikt på 3,6 kg och extra långt svärd på 50 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Du får också mer räckvidd tack vare teleskopfunktionen. Tänk på att förvara häcksaxen i förråd eller garage på en plats svåråtkomlig för barn då knivarna är vassa och olyckor kan ske.

  • Batteridriven motorsåg
  • Motor på 188W
  • 40,0V batteri
  • Svärdslängd på 50 cm
  • Batteriet räcker 55 minuter

Vill du införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att titta på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 188W, vilket lämpar sig för mindre häckar. Batteriet är ett lite starkare med 40 volt.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Svärdslängden på den här modellen är i mellanklassen på 50 cm.

Som du märker så finns det mycket bra att säga om THT 40-275. Det här är en topprankad maskin sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 1433 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla MTD Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.