1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Güde KS 401 E

Güde KS 401 E

Den här motorsågen drivs av el så den behöver vara kopplad till ett eluttag. Den har en ljudnivå på 108db, vilket är normalt för en motorsåg. Motorsågen väger 5 kg.Läs mer

Pris 849 kr

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Güde KS 401 E är 849 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en eldriven motorsåg från Güde med en vikt på 5,3 kg och sågblad på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Elektrisk motorsåg
  • Motor på 2200W
  • 230,0V batteri
  • 40 cm svärdsklinga
  • Ljudnivå på 108 dB

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Med en effekt på 2200W ligger denna motorsåg i mellanklassen och lämpar sig för mindre träd eller vedsågning.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 5,3 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om KS 401 E. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I vår prisjämförelse kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar KS 401 E 849 kr.

Jämför alla Güde Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.