1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
AL-KO Solo 6240

AL-KO Solo 6240

Motorsågen körs av bensin och fäller större träd på ett smidigt sätt. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 5 kg. Den kommer med en ljudnivå på 113db, vilket är i det högre Läs mer

Jämför pris från 2 595 kr till 2 729 kr
Bygghemma Logotyp
4,4
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AL-KO Solo 6240 är 2 595 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Detta är en bensindriven motorsåg från AL-KO med en vikt på 4,6 kg och svärdslängd på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindrift
  • Motor på 1500W
  • Cylindervolym på 40,1 cm³
  • 40 cm långt blad
  • Något högre ljudnivå på 113 dB

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Den här modellen är en nättare modell med 1500W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara rätt så fysiskt krävande, så vikten kan vara bra att titta närmare på. Vikten för den här modellen ligger på 4,6 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Solo 6240. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 2595 kr.

Jämför alla AL-KO Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.