1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Trendande
Bosch GHE 60 T Professional
Bosch Logotyp

Bosch GHE 60 T Professional

En häcksax som drivs med batteri ger obegränsad räckvidd i ditt arbete. Den väger 5 kg och är en av de tyngre på marknaden. Svärdet har en generös längd på 60 cm.Läs mer

Pris 5 733 kr
·

Placering 96 i Häcksaxar

ACH Shop Autocolor

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch GHE 60 T Professional är 5 733 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en batteridriven häcksax från Bosch med en vikt på 5,0 kg och ett längre svärd på 60 cm, perfekt för grövre grenar och stammar. Med en kapacitet att kapa grenar med 23 mm i tjocklek. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

  • Drivs med batteri
  • 36,0V batteri
  • 60 cm svärdsklinga
  • Kapacitet för 23mm grenar
  • Vikten är 5,0 kg

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan motorns styrka vara bra att kika på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Denna modell har ett kraftigare batteri på 36 volt.

Vikten för den här modellen ligger på 5,0 kg vilket gör den till en av de tyngre häcksaxarna, vilket kan vara otympligt om man skall klippa länge med den.

Som du förstår så är GHE 60 T Professional en häcksax med många praktiska specifikationer. I kategorin häcksaxar så är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 5733 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Bosch Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.