1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Makita DCS6401-45

Makita DCS6401-45

Motorsågen körs på bensin och kapar större träd utan problem. Ett längre svärd på 45 cm gör att modellen även klarar av större träd. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 6 Läs mer

Pris 7 707 kr

Atala.de

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita DCS6401-45 är 7 707 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en kraftig motorsåg från Makita med säkerhetsfunktionen kedjebroms och ett längre svärd på 45 cm för grövre grenar och stammar.

  • Bensindriven motor
  • Motor på 3500W
  • 45 cm svärdsklinga
  • Bränsletank på 0.8 liter
  • Kedjebroms

Om du vill införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Med en effekt på hela 3500W är detta en av de mer kraftfulla motorsågarna på marknaden.

Säkerheten är viktig vid användning av motorsåg eftersom felaktigt användande kan leda till allvarliga skador. Med funktionen kedjebroms blir motorsågen säkrare att använda. Exempelvis minskar risken för skador från kast (kickback).

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med DCS6401-45. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här motorsågen till en premiumprodukt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7707 kr.

Jämför alla Makita Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.