1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Stiga SHT 500

Stiga SHT 500

Vill du trimma häcken i tystnad är en eldriven häcksax ett bra alternativ. Den har en effekt på 500W. Den har en ljudnivå på 98 dB, vilket är ganska tystlåtet.Läs mer

Jämför pris från 989 kr till 1 129 kr
ANNONS

Från Buildor

Stiga Häcksax SHT 500

989 kr
Buildor Logotyp
4,9
  • 3002
  • 3003
  • 3016
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Motorservice i Lagan

fr.989 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stiga SHT 500 är 989 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här har du en lättare häcksax från Stiga med en vikt på 3,1 kg och 50 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 98 dB. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Sladdriven
  • Motor på 500W
  • Svärdslängd på 50 cm
  • Tystlåten
  • Väger 3,1 kg

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 500W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Svärdslängden kan vara bra att kika på då det avgör hur pass bra räckvidd du får med häcksaxen. Den här modellen har mellanlångt 50 cm långt svärd.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med SHT 500. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör SHT 500 till ett bra köp. Om du prisjämför SHT 500 på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 989 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna.

Jämför alla Stiga Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.