Plattänger på rea

Filtrera
Specifikationer
Mått

28 produkter

Sortera efter popularitet

Utforska vår sökmotor och hur vi rankar våra produkter. Läs mer

Plattänger på rea Remington Advanced Colour Protect S8605
-11%

Remington Advanced Colour Protect S8605

Plattång, Snabbuppvärmning, Medföljande fodral, Av / På-knapp, Keramisk, Digital display, Roterande sladdfäste, Joniseringsfunktion, Automatisk avstängning

793 kr702 kr

4,6

PLATTÅNG

Vanliga frågor

Det rekommenderas att du ska platta håret när det är helt torrt. Använd även värmeskydd för att skydda håret från skador orsakade av värmen.

  1. Ställ in den önskade temperaturen, i manualen kan du oftast läsa mer om den rekommenderade temperaturen för just ditt hår.
  2. Dela upp håret i sektioner för att se till att allt ditt hår blir plattat.
  3. Kläm fast plattången några centimeter nedanför hårrötterna och dra långsamt ner.
  4. Upprepa detta för alla sektioner och voila, du har snyggt och platt hår!

Samla en liten sektion av ditt hår, kläm försiktigt fast plattången vid toppen av hårslingan. Dra plattången nedåt och när du kommer till den del där du vill att locken ska börja- vrid plattången ungefär 180 grader från ditt ansikte. Dra försiktigt plattången hela vägen ner och upprepa för varje hårsektion. Det kan krävas lite övning, men när du väl har fått in snitsen är det ett smidigt alternativ till att behöva köpa en locktång.

Beroende på vilken hårtyp du har är olika temperaturer lämpliga att använda. Tunt, skadat eller färgat hår bör plattas med låg temperatur, under 180 grader. Har du mellantjockt hår bör du inte har mer än 210 grader, medan du med extra tjockt och lockigt hår kan behöva upp till 230 grader för att få önskad effekt. En del plattänger kommer med bara en temperaturinställning, medan andra erbjuder dig ett temperaturintervall att välja bland. Se till att du kollar vad som gäller för just den plattång du har.

Annons