Gasolkök Stormkök

Trangia
Filtrera
Specifikationer
Mått

100+ produkter

Sortera efter popularitet

Utforska vår sökmotor och hur vi rankar våra produkter. Läs mer

Gasolkök Stormkök Primus Atle II

Primus Atle II

Gasolkök, Effekt 3360W

1 495 kr
STORMKÖK

Vanliga frågor

  1. Spritbrännare. Det mest klassiska och även det billigaste alternativet. Den här typen av friluftskök används med rödsprit som bränsle.
  2. Gasbrännare. Ett lite dyrare alternativ, men ett alternativ som är lättast att reglera värmen med.
  3. Multibrännare. En sort som har blivit mer populär under de senaste åren, även den lite dyrare än spritbrännare. Dessa kan användas med både sprit, diesel och fotogen, även i många fall gas.

Det beror på hur det är tänkt att användas och vilka krav du har på köket. Det finns många olika modeller i olika storlekar och med olika funktioner. Har du en lägre budget är en klassisk spritbrännare ett bra alternativ, vill du kunna kontrollera värmen mycket är en gasbrännare det bästa valet. Om du kunna tillaga mat på låga temperaturer bör du välja bort multibrännaren, eftersom det finns risk att den är för effektiv för det. Är du däremot ute på en lång expedition och vill vara säker på att hitta bränsle är multibrännaren tacksam att ha.

Stormköken är gjorda för utomhusbruk och är inte optimala att använda inomhus. Om du ändå vill använda det inomhus är det viktigt att du placerar det på ett brandsäkert underlag, ser till att ha bra ventilation och du alltid har det under uppsikt.

Annons