Stektermometrar

Filtrera
Specifikationer
Mått

200+ produkter

Stektermometrar Weber 7211 Stektermometer
Weber Logotyp

Weber 7211 Stektermometer

Svart

247 kr

Tre tips vid köp av stektermometer

Stektermometer med analog display. Sticks ner i köttet och får sitta kvar under tillagningstiden, i ugnen eller grillen.

Stektermometer med digital display. Termometerpinne som sticks ner i köttet och en display som antingen sitter fast via en metalltråd, eller kopplas ihop trådlöst. Det går även att koppla en del trådlösa modeller till en app som signalerar när maten är klar.

Sticktermometer. Med en instickstermometer kan du kolla köttet med jämna mellanrum på ett liknande sätt som när man gör kontroll av kokande potatis med en sticka.

Kött som är rått kan vara farligt att äta, och kött som är alldeles för genomstekt och torrt är sällan någon höjdare. Då är det bra att hålla koll under tiden maten tillagas, och då är en bra och tydlig display viktigt, speciellt i de fall som man använder en termometer som ska vara kvar i ugnen eller grillen under hela tillagningstiden. Dubbelkolla även fler funktioner, som timer eller förmåga att visa gradantal i såväl Fahrenheit som Celsius.

Degvätska, perfekt seg kola och härligt nybakat bröd. En stektermometer går att använda till många olika områden i köket och blir då en fin multiprodukt vilket alltid uppskattas i just kökssammanhang. Vill du veta mer om olika innertemperaturen på livsmedel så har Norrmejerier gjort en guide till ändamålet.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.