Kylskåp på rea

Filtrera
Specifikationer
Funktioner
Teknisk specifikation
Mått

79 produkter

Sortera efter popularitet
Kylskåp på rea Electrolux LRS2DF39W Vit
Populär

Electrolux LRS2DF39W Vit

Fristående kylskåp, 387L, Bredd: 60cm, Höjd: 186cm

5 940 kr5 373 kr

4,9

KYLSKÅP

Vanliga frågor

  1. Fristående kylskåp. Det är den vanligaste typen av kylskåp som är designat att stå fritt i köket och som inte behöver byggas in i köksinredningen. En del fristående kylskåp har även en frysdel som brukar vara i den nedre delen av skåpet.

  2. Integrerade kylskåp. Dessa är designade för att kamoufleras och byggas in med en frontpanel som matchar den övriga köksinredningen.

  3. Kompakta kylskåp. Kallas även minikylskåp och är ett alternativ som passar bra till mindre hushåll med 1-2 personer eller som ett komplement till ett normalstort kylskåp, till exempel om man vill ha ett mindre kylskåp för kylda drycker på kontoret, i sommarstugan eller i festlokalen.

Det beror förutom på hur stort utrymme du har även på dina behov. Bor du i ett hushåll där ni bara är två personer bör ni klara er på ett kombinerat kylskåp med frys. Är ni fyra personer eller fler rekommenderas ett fullstort kylskåp om det finns plats för det.

Det finns några saker som är bra att tänka på:

  1. Storlek. Hur stort kylskåp har du behov och plats för?
  2. Funktioner. Det finns mängder av kylskåpsmodeller, en del mer avancerade än andra. Kylskåp med No frost-funktion gör till exempel att du slipper avfrosta kylen manuellt.
  3. Priset. Vad är din budget? Kylskåp finns i mängder av olika prisklasser, därför kan det underlätta att veta din budget innan du börjar ditt sökande.
Annons