Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Maxa energin inför julen - fynda en kaffemaskin på Black Friday!

AvPriceRunnerUppdaterad 2018-11-19

När man ändå har planerat inför ett inköp av en kaffemaskin så är det enbart smart att invänta ett bra erbjudande under Black Friday, hellre än att köpa till ett dyrare fullpris veckan innan eller precis efter. Överlag är det ofta just småel och andra elektronikprodukter för hemmet som utgör de bästa fyndchanserna.

För den som redan har en traditionell kaffebryggare, eller för den som oftast bara vill ha en enstaka kopp, så är en maskin med kaffekapslar ett trevligt tillskott till köksutrustningen. Det finns enklare modeller som efter att el har kopplats in och vatten fyllts på bara kräver ett knapptryck för att sätta igång bryggningen.

Vill man kunna skapa sig lite mer avancerade kaffekreationer så finns det också flertalet maskiner som kan värma och skumma mjölken åt dig. Allt du behöver göra själv är att placera koppen i rätt läge.

Tänk på det här innan du slår till på en kaffemaskin

Viktigast att komma ihåg när man ska köpa en kaffemaskin är vilka kapslar maskinen använder och hur lättillgängliga de är i dagligvaruhandeln, om du inte kan tänka dig att ha en stående beställning över nätet förstås.

Se också till att kaffemaskinen rymmer den typ av kopp du vill använda. De flesta maskiner har möjligheten att ändra koppställningen för en stor eller liten mugg. De mer avancerade kaffemaskinerna kan ibland vara rätt höga, så se till att apparaten ryms på din köksbänk!

Ett klick på köpknappen och ett klick på bryggarens startknapp - hittar du någon av dessa kaffemaskiner nedsatta under Black Friday så är du bara två klick ifrån att stå med en rykande kopp kaffe i handen och energin påfylld inför årets sista månad!

Läs mer

Inte medlem? Börja här