Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Stp oil treatment Biltillbehör

Stp oil treatment Biltillbehör

(12)

STP Oil Treatment Oljetillsats

STP Oil Treatment Oljetillsats

STP Oil Treatment Oljetillsats är speciellt utvecklad för att bidra till att bekämpa friktion mellan metall och metall genom att skapa en tjockare kudde mellan rörliga motordelar. STP Oil Treatment Oljetillsats förhindrar att oljan blir tunnare vid höga temperaturer eller under tryck. Den är utmärkt för alla personbilar, lätta lastbilar och SUV. STP Oil Treatment Oljetillsats är en tillsättningsolja speciellt sammansatt för att ge motorn bättre smörjning och extra skydd. Produkten kompletterar och förlänger effekten av de tillsatser som redan finns i motoroljan, men som bryts ned och förbrukas. Tillsätt cirka 10% till motoroljan. Både för syntetiska- och mineraloljor. Högkoncentrerad STP Oil Treatment Oljetillsats i oljan ger en mycket stark oljefilm som inte bryts ned under högt varvtal eller hög temperatur. STP’s nya och förbättrade Oil Treatment är bl.a. sammansatt av de fyra mest moderna högteknologiska tillsatser som finns för motorolja. Dessa ger extra skydd mot slitage, bättre smörjning, förstärkt oljefilm och skydd mot rost- och syreangrepp. Dessutom ingår det ett ämne som motverkar slamuppbyggnad och håller motorns vitala delar rena. Så använder du STP Oil Treatment Oljetillsats Tillsätt STP Oil Treatment när motorn är varm. En flaska räcker till 4-5 liter olja (10% blandning). Var uppmärksam på Kan blandas med både mineral- och syntetiska oljor. Kan användas till bilar både med och utan katalysator och turbo. Bör användas vid oljebyte, och mellan oljebytena för att tillföra de viktiga tillsatserna som håller kvaliteten på topp och hjälper oljan att göra ett bättre jobb. Innehåll i flaskan: 450 ml.

145 kr
244 krinkl. frakt
Bilvårdskungen
STP OIL TREATMENT DIESEL 300ML

STP OIL TREATMENT DIESEL 300ML

STP OIL TREATMENT DIESEL 300ML Effektiv oljetillsats som förbättrar motorns smörjegenskaper. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning. Motverkar slambildning och vitala delar hålls rena. Bruksanvisning 1 Använd under eller mellan oljebyten. 2 Tillsätt när motorn är varm. 3 Flaskan räcker till ca 6 liter motorolja (5 % inblandning) Att tänka på - Om läckaget inte upphör och/eller övriga problem kvarstår kan en andra påfyllning krävas eller mekaniskt fel behöva åtgärdas. - Fyll inte på för mycket. - Rekommenderas inte för bensinmotorer. - Inte lämplig för oljor med lågt SAPS. - Förvaras oåtkomligt för barn.

169 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

STP OIL TREATMENT TUB 150ML

STP OIL TREATMENT TUB 150ML

STP OIL TREATMENT TUB 150ML Effektiv oljetillsats som förbättrar motor- och växellådsoljans smörjegenskaper. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning. Motverkar slambildning och mitala delar hålls rena. Bruksanvisning Tillsätt en tub till oljan i växellådan, differentialen eller bakaxeln. Använd STP® Oil Treatment vid byte av transmissionsolja eller vid behov mellan oljebyten. Att tänka på Ej för automatväxellådor, elöverväxlar eller differentialsrärrar.

116 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

STP OIL TREATMENT FLASKA 450ML

STP OIL TREATMENT FLASKA 450ML

STP OIL TREATMENT FLASKA 450ML Effektiv oljetillsats som förbättrar motor- och växellådsoljans smörjegenskaper. Ger en mycket stark oljefilm som skyddar mot förslitning, rost- och syrabildning. Motverkar slambildning och mitala delar hålls rena. Bruksanvisning Tillsätt STP® Oil Treatment till motoroljan när motorn är varm. En flaska räcker till 4-5 liter olja (10 % inblandning). Blandbar med både syntet- och mineralolja. Använd ej i traktorer och MC med vår koppling.

169 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

Logga in

Bli medlem gratis