Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Eyerim

eyerim är en användarvänlig onlinebutik som säljer äkta designade solglasögon, receptbelagda glasögon och skidglasögon. kontakta@eyerim.se

Omdömen

Här hittar du butikens betyg från kunder som handlat från den och från PriceRunner Plus-medlemmar. Som medlem kan du hjälpa andra till bättre köp genom att skriva ett omdöme och berätta vad du tycker var bra eller mindre bra när du har handlat från denna butik.

Kundomdömen på denna butik kan endast lämnas av personer som har genomfört ett köp på butikens webbplats. Läs mer om verifierade kundomdömen.

00 Recensioner

Information om Eyerim

Namn
Eyerim
Betyg och recensioner
Butikens hemsida
Org nr
Utlandsregistrerad återförsäljare
Bolagsform
Utlandsregistrerad återförsäljare
Företagsnamn
Utlandsregistrerad återförsäljare
Garanti
Alla våra produkter är 100% äkta och har 2 års garanti.
Returpolicy
Tack vare vår 30-dagars returpolicy, kan du handla utan risk.I händelse av att produkten du har beställt inte lever upp till dina förväntningar eller inte passar ditt ansikte så kan du returnera din vara till oss inom 30 dagar efter att du mottagit den.Du kan kontakta oss om du önskar byta ut din produkt mot en annan. Dessvärre så kan vi inte byta ut artikeln under samma ordernummer, men däremot beställer vi givetvis ett nytt paket från leverantören. Allt du behöver göra är att genomföra ett nytt köp direkt från vår hemsida för ersättningsprodukten du önskar. När vi har mottagit din retur så behandlar vi en återbetalning för att sedan skicka den nya produkten så snart som möjligt. Vänligen notera att den beräknade leveranstiden även gäller för utbytesprodukter.Om du vill returnera din beställning så kommer vår kundserviceteam ombesörja din återbetalning omedelbart efter att produkten har levererats tillbaka till oss och kvalitetsgranskats.https://www.eyerim.se/shipping_and_returns/
Betalningsmöjligheter
Kreditkort - vi accepterar alla större kreditkort, inklusive VISA, MasterCard och American Express.PayPalBitCoin - vi är unga och innovativa, därför väljer vi att också anamma världens yngsta och ledande digitala valuta!Onlinebetalningar med eyerim går blixtsnabbt och är fullständigt säkert. Alla transaktioner behandlas via en krypterad betalningsgateway och vi skyddar din finansiella information med industriledande säkerhet och bedrägeripreventiva system.
Leveranssätt
Våra pålitliga internationella leveranspartners kommer leverera varorna direkt till ert närmsta postombud av GLS varpå paketet sedan omhändertas av Schenker. Du kommer att få en avisering via postbrev eller SMS så fort paketet är framme för upphämtning. NOTERA: det går också att kopiera kollo-id:et som finns på GLS Track & Trace-sida till Schenkers egna sökpanel för att leta upp adressen till ombudet.
Fraktkostnad
eyerim erbjuder gratis frakt och det tillkommer ingen extra leveransavgift.Frakten sker helt utan kostnad till alla EU-länder och Sverige.Om du råkar befinna dig någon annanstans än den adressen du först uppgav i samband med köpet så kan du mejla oss på kontakta@eyerim.se så ska vi se till att ändra adressuppgifterna åt dig. Vi kan även skicka till ett annat EU-land!

Alla produkter från Eyerim

Solglasögon (1613)
Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem