Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Quad VA-One

Quad VA-One

VA-One vill ge dig en stereoupplevelse utöver det vanliga och ta dig med på en musikalisk resa. Du spelar smidigt och enkelt upp musik via den inbyggda Bluetooth funktionen.

Pris 11 989 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Quad VA-One är 11 989 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Denna 2-kanals förstärkare är hjärtat i anläggningen och ger kraft och liv åt dina högtalare. VA-One är byggd för att spela musik och ta fram det allra bästa ur dina favoritlåtar. Du använder enkelt RCA-anslutningen när du ska koppla samman mediaspelare med denna stereoförstärkare.

  • Stereoanslutning via RCA
  • Kanalseparation 2.0
  • 15 watt i 6 ohm
  • Stereoförstärkare
  • Svart färg

En riktigt bra förstärkare gör under för musiken och ska inte underskattas när det kommer till en bra musikupplevelse. Det kan tilläggas att denna stereoförstärkare klarar av att ge ifrån sig 12 watt i 8 ohm och 15 watt i 6 ohm.. Du får tillgång till fantastiskt mycket musik tack vare att denna stereoförstärkare kan ta emot bluetooth. Denna enhet säljs i en klassisk och stilren svart färg, som sig bör när det är när det gäller hifi och hemmabio utrustning.

Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för resten av kategorin. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I vår prislistning kan du lätt få överblick över de olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar VA-One 11989 kr.