Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
QCY T2C

QCY T2C

Dessa hörlurar, tillverkade av QCY, har praktiskt nog en inbyggd mikrofon. Hörlurarna är utrustade med smidig, trådlös teknologi.

Från 486 kr till 526 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på QCY T2C är 486 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

T2C tillverkade av QCY gör att du kan lyssna på både musik och podcasts. Modellen använder sig av bluetooth för att smidigt ansluta till din enhet och batteritiden för användning ligger på 4 timmar.

  • In-Ear-design
  • Smidig trådlös anslutning
  • Trådlös bluetooth-teknologi
  • 4 timmars batteritid per laddning
  • En inbyggd mikrofon för telefonsamtal
  • Enkel, intuitiv design

Batteriet räcker i 4 timmar, vilket borde räcka för en tripp till parken eller stranden. Perfekt för vardagsbehovet! Med bluetooth kan du parkoppla de här hörlurarna till din enhet trådlöst och aldrig mer behöva bekymra dig över sladdar.

Räckvidden är 10 meter, vilket inte borde vara ett problem om du har telefonen i fickan eller om du inte går alltför långt från skrivbordet. De här hörlurarna har inga inbyggda kontroller för volym och annat, utan designen är mycket mer enkel och avskalad.

Det här är en populär produkt som för närvarande har ett lägsta pris på 486 kr. Den har ett flertal inbyggda funktioner, vilket gör den till en flexibel och funktionell produkt. Musik upplevs på ett helt annat sätt med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.