Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rea -20%
Sony WH-1000XM2

Sony WH-1000XM2

Sony kommer här med sina WH-1000XM2 i en snygg over-Ear-design. Utrustade med noise cancelling-funktion som kan stänga ut allt oljud.

Från 2 390 kr till 2 990 kr
·

Placering 404 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(1094 omdömen)
 • 5

  65%

 • 4

  21%

 • 3

  7%

 • 2

  4%

 • 1

  3%

Nivå 7
ett år sedan
4,0

Bra

Jag har kollat lite på den nya modellen (1000XM3) men när 10000XM2 gick för ca 2 300kr under Black Friday-rean och 1000XM3 låg kvar på ca 4 000 kr stabilt fick det bli den äldre modellen. Positivt: * Bra ljud efter lite pill i appens equalizer. Det går att fram bas så det räcker. * Smidigt med touchkontrollerna på lurarna * Noise cancelling fungerar bra för att ta bort bakgrundsljud * Bra batteritid Negativt: * Jag hade hoppats på att det skulle gå att få bort prat i t ex kontorsmiljö bättre * Man betalar mycket för NC så har man inget behov av det kan man hitta lika bra ljud för halva kostnaden * Något klumpiga och lär bli varma under sommaren

Profilbild
Nivå 8
2 år sedan (ändrad)*
4,0

Bra

Köpte dom på BF rean från elgiganten. Nu har jag bara haft dom en kort stund men mina första tankar går väl lite så här: Plus +Bekväma, sitter riktigt bra på huvudet +Ljudet är sjukt bra. Se till att slå på LDAC också. +Smidigt med "swipe" kontroller. +Bra laddningstid +Bra noice cancelling, även om jag hade kanske förväntat mig ännu mer. Det gör det dock att jag lyssnar på musik på cirka 30% av volymen istället för 70% då jag inte behöver "överspela" allt runtomkring +Bra att dom är så himla vikbara +Bra med 3.5mm sladd! +Skönt att slippa hålla på med AAA batterier Minus -Man kan inte ha både dator och mobil kopplade samtidigt (bose qc35 kan det) -Hade som sagt väntat mig lite mer av själva noice cancelling -Lite muppiga kontroller i appen. Men det handlar mer om att jag inte riktigt kommit in i hur jag ska bäst använda dom Allt som allt är jag ruskigt nöjd, men det tar en liten stund att vänja sig med noice cancelling. Blir lite smått åksjuk t.o.m :D

Nivå 3
2 år sedan
5,0

Utmärkt

Lurarna är bekväma med bra ljud och noice cancelling-funktionen är grymt bra!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sony WH-1000XM2 är 2 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Sony WH-1000XM2 gör att du kan lyssna i timme efter timme på både poddar och musik. De har en sladd på 1.5 meter och har aktiv brusreducering för en total musikupplevelse.

 • Ansluts trådlöst
 • Högtalarelement på 40 mm
 • 30 timmars batteritid per laddning
 • Ett motstånd på 46 ohm
 • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
 • Sluten kåpa

För att underlätta anslutningen har de här hörlurarna inbyggd NFC-kompabilitet. Håll dem bara mot din telefon så är det klart! Modellen väger 275 gram, så det är inte de lättaste hörlurarna att bära omkring på, men designen upplevs istället som solid.

Sony WH-1000XM2 kommer bli din nya bästa vän på pendeltåget. Det tack vare sin aktiva brusreducering som kan filtrera bort oönskat ljud från motorer och medresenärer. De kommer naturligtvis med mikrofon så att du kan prata med dina nära och kära.

Det här är en populär produkt vars billigaste pris för tillfället är 2390 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.40 av 5, vilket sammantaget med mängden inbyggda funktioner gör den till ett attraktivt alternativ. Musik är en helt annan upplevelse med ett par hörlurar, så skaffa dig ett par du också.