Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Kenwood COX750

Kenwood COX750

Det här är ingen inbyggd modell, utan den ställs på köksbänken. . Den saknar komplicerade, inbyggda delar, såsom en kaffekvarn.

Från 945 kr till 1 290 kr
·

Placering 171 i kategorin Kaffebryggare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 16 omdömen

 • 5

  38%

 • 4

  44%

 • 3

  19%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Kenwood COX750 är 945 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 23 jämförda butiker.

Den där första koppen kaffe på morgonen är det många som inte tummar på. Det finns en rad olika typer av kaffebryggare och oavsett preferenser bör det finnas en som passar dig. Bland just den här bryggarens egenskaper finns en bryggkapacitet på upp till sex koppar kaffe.

 • Behändig kaffebryggare
 • Stänger av sig automatiskt
 • Passar bra på köksbänken
 • Kan brygga sex koppar kaffe åt gången

Sådana här bryggare, så kallade droppbryggare, är användarvänliga och det finns modeller i alla prisklasser. Även om du är ovan vid att brygga kaffe så kommer du säkerligen inte känna att den är svår att lära sig.

Det här är en väldigt klassisk modell av kaffebryggare som du kan ställa var du vill i köket. Du har plats för liter vatten i tanken på den här bryggaren.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Kenwood COX750. I kategorin kaffebryggare är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 945 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.40 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.