Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bialetti Moka Induction 3 Cup

Bialetti Moka Induction 3 Cup

Att brygga med en mokabryggare är en enkel process. Den här modellen passar säkert alldeles utmärkt in på din köksbänk. Du kanske vill komplettera med en kaffekvarn.

Från 317 kr till 875 kr
·

Placering 4 i kategorin Mokabryggare

Pris exkl. frakt

Sparestore

fr.317 kr

Illums Bolighus

fr.513 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(4 omdömen)
 • 5
  50%
 • 4
  0%
 • 3
  50%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Nivå 7
2 år sedan (ändrad)*
3,0

Medelbra

Snygg och enkelt sätt att göra starkt, koncentrerat kaffe hemma. Funkar bra på induktionshäll. Brända toner tar dock lätt över smaken. Jag skulle rekommendera att köpa en AeroPress istället.
Nivå 7
4 månader sedan
3,0

Bra

Nivå 7
4 månader sedan (ändrad)*
5,0

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bialetti Moka Induction 3 Cup är 317 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 17 jämförda butiker.

Den där första koppen kaffe på morgonen är det många som inte tummar på. Det finns en rad olika typer av kaffebryggare och oavsett preferenser bör det finnas en som passar dig. Just Moka Induction 3 Cup är en mokabryggare med kapacitet att brygga upp till tre koppar kaffe.

 • Lättrengjord bänkmodell
 • Kapacitet för tre koppar kaffe
 • Praktisk mokabryggare

Om du föredrar starkare kaffe kan en mokabryggare passa bra, då de generellt sett ger starkare kaffe än vanliga kaffebryggare. Ett perfekt verktyg för dig som föredrar kaffe som har lite mer smak.

Om du inte är intresserad av att ha den här bryggaren framme på köksbänken hela tiden så är det inga problem att ställa in den i ett köksskåp. Om du inte redan har en kvarn för kaffebönor så kanske du vill skaffa en om du gillar färskmalt, eftersom den här modellen inte har en inbyggd kvarn.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Moka Induction 3 Cup. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 317 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kaffebryggaren till ett bra köp.