1. Hem & Hushåll
 2. Hushållsapparater
 3. Strykjärn
Rea -11%
Steamery Cirrus No.2

Steamer, Ångpuff, 1500 W,75 ml 0.58 kg

Jämför pris från 960 kr till 1 299 kr
·

Placering 6 i Strykjärn

ANNONS

Från Rum21

Cirrus No.2 Steamer, Rosa

1 080 kr
Miinto Logotyp
 • 3002
 • 3003

melab

fr.1 195 kr
Annons
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Annons

Brand Studios

fr.1 199 kr

Miljögården

fr.1 200 kr

Sthlm Blvd

fr.1 200 kr

Crossbrands

fr.1 200 kr

Hugo Stockholm

fr.1 200 kr

Lilla Byrån

fr.1 200 kr

Amazon.se

fr.1 223 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2.6

Baserat på 5 omdömen

 • 5

  40%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  60%

Usel

Inte bra alls. Beställde via deras hemsida och när jag fick hem den så var det ett glapp i handtaget som såg ut att komma från att den fått en smäll i frakten. Det gick inte att trycka till den så jag retaunerade den och fick en ny. Jag har för mig att den funkade ok typ första gången jag använde den men ändå klen ånga och det tog väldigt lång tid att strama ett plagg. Det går nog egentligen snabbare att ta fram strykbräda och strykjärn. Efter någon gångs användning så funkade den ca 1 minut åt gången om jag hade tur, då kom det ut lite ånga när jag pressade upp vattenbehållaren mot fästet så hårt jag kunde. Resten av tiden så kommer det ingen ånga alls eller små puffar. Efter ca. 3 användningar så släpper fästet där sladden sitter och då lämnade jag tillbaka den och fick mina pengar tillbaka.

Utmärkt

Köpte min Cirrus 2:a våren 2018 och är supernöjd. Det är utan tvekan den finaste steamern på marknaden, men den är också riktigt bra och effektiv (och jag har testat många i mina dagar!) De allra flesta kläder kan jag steama på några minuter. Jag stryker typ inget längre och använder bara min Cirrus . Det enda som jag skulle önska är att tanken vore lite större, men tills dess har jag löst det med att ha två vattentankar och växlar mellan dem när jag steamar många plagg.

Utmärkt

Så skönt att slippa stryka. Snygg att ha framme. Funkar lite sämre på vita skjortor, där föredrar jag strykjärnet, men för alla andra kläder funkar det fint.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Steamery Cirrus No.2 är 960 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 31 jämförda butiker.

Jämför alla Steamery Strykjärn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.