1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
TVIP S-Box v.412

TVIP S-Box v.412

En mediaspelare är perfekt för att kunna spela upp dina filmer eller foton. Med full-HD-upplösning får du en grym bildkvalité. Levereras i färgen svart.

Pris 1 145 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på TVIP S-Box v.412 är 1 145 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det blir allt vanligare med en mediaspelare hemma eftersom de är så smidiga att använda. S-Box v.412 hjälper dig att streama ditt material till TVn. Android är operativsystemet som spelaren använder och med USB-ingången kopplar du ihop mediaspelaren med andra enheter.

  • Kopplas ihop med USB
  • HDMI-kabel för att ansluta till TVn
  • Saknar intern lagring
  • Levererar bild med full-HD upplösning
  • Operativsystem Android

Modellen saknar internt minne och du behöver kanske komplettera med en extern hårddisk. Dubbelkolla då att spelaren har rätt anslutningar för att ansluta till din hårddisk. S-Box v.412 stödjer videoformatet 1080p (Full HD) och ger dig en bra bild, men kanske inte riktigt den där wow-faktorn.

I vår sammanställning av priser kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar S-Box v.412 1145 kr. Om vi jämför snittpriser för alla produkter i kategorin så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget.

Jämför alla TVIP Mediaspelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.