1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
TVIP S-Box v.410

TVIP S-Box v.410

En mediaspelare är perfekt för att kunna spela upp dina filmer eller foton. Modellen levererar full-HD upplösning för knivskarp bild. Du har flera möjligheter att ansluta den trådl

Pris 990 kr
·

Placering 67 i Mediaspelare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Hej, Jag gärna veta om det går att ladda appar via den här TV box som Lxtream, iudtv, jag menar alla appar som man kan använda för att titta på tv via nätet.

Hej och tack för din fråga. Jag hittar ingen information att det skulle funera men jag föreslår att du kontaktar den butik du funderar på att handla ifrån så borde de kunna hjälpa dig. Väl Mött ThomasF på PriceRunner

Hej! Den kan köra Android 4.4 (KitKat) som operativsystem (eller Linux) och därmed kan du ladda ned alla tillgängliga appar via Google Play Store.

Tack för hjälpen 💐

Produktinformation

Lägsta pris på TVIP S-Box v.410 är 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det blir allt vanligare med en mediaspelare hemma eftersom de är så smidiga att använda. S-Box v.410 hjälper dig att streama ditt material till TVn. Android är operativsystemet som spelaren använder och och den stödjer tjänsten Youtube.

  • Mediaspelare för film, TV eller foto
  • HDMI-kabel för att ansluta till TVn
  • Bild med 1080p (Full HD) kvalité
  • Kopplas samman med USB
  • Operativsystem Android

Ska du bara använda spelaren för att streama musik eller film och inte behöver en intern hårddisk, så är det här en perfekt modell för dig. Spelaren spelar upp material i upplösningen full-HD, vilket mycket material görs i idag. Det är inte den högsta upplösningen men passar dig som inte behöver det absolut bästa.

Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 990 kr. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för resten av kategorin. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig.

Jämför alla TVIP Mediaspelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.