1. Hem & Hushåll
 2. Inredning & Möbler
 3. Sängar & Madrasser
 4. Kontinentalsängar
Populär
Tempur Promise Kontinentalsäng 180x200cm

Att kunna sova bra är A och O för att klara av allt som dagen har i beredskap för dig. Den här modellen är 180 cm bred, vilket gör att den räknas som en dubbelsäng.

Jämför pris från 18 271 kr till 49 990 kr
·

Placering 1 i Sängar

120x200 cm

fr.17 658 kr

180x200 cm

fr.18 271 kr
Välj tillgängliga färger
ANNONS

Från Kila Möbler

Tempur Promise kontinentalsäng

26 990 kr
SOVA Logotyp
Annons
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

oscarBlomen
Nivå 3·3 år sedan

Utmärkt

Mitt liv fick en ny start, min själ ett uppvaknande (pun), och min kropp tackar mig varje dag sedan vi köpte denna säng. Från att ha spenderat min långa och tunga kropp på mjuka och svajiga sängar hela livet bestämde vi oss för att slå till på en riktigt bra säng. Tempur levererar sanneligen. Jag har en dålig vana att röra mig och kasta mig runt likt hela havet stormar om nätterna vilket lett till sömnbrist hos min partner. Hon tackar gud och Tempur för att hon nuförtiden sover som ett barn. Mina förflyttningar påverkar henne inte överhuvudtaget. Madrassen anpassar sig snabbt till kroppen och sängen är så fast att det enbart är jag själv som känner när jag rör mig. Sängen är hög och underlättar för en medelålders man med tidiga gubbstön. Väl medveten om att sängen ligger högt i pris men detta är en investering som håller många, många år och hälsan ska man investera i. Komplettera sängen med kuddar från Tempur och du kommer sova som ett barn och må som en prins. Rekommenderas varmt!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Tempur Promise Kontinentalsäng 180x200cm är 18 271 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Jämför alla Tempur Kontinentalsäng

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.