Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Gant Park Hill (W11208)

Gant Park Hill (W11208)

Gant presenterar här en klocka som är utrustad med en brun urtavla. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Visarna är av den traditionella, analoga typen.
Pris 2 642 kr
  • Butiker(1)

    Från 2 642 kr
  • Utländska(0)

Klocktrend Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gant Park Hill (W11208) är 2 642 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En herrklocka från stilsäkra Gant som är batteridriven och lätt att underhålla. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Klockan är märkt vattentålig till 5 ATM, det ska inte misstas för 50 meters djup. Den tål ungefär en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så. Det 22 mm breda armbandet är gjort av läder och kommer i en trevlig brun färg. Klockan har analoga visare för dig som föredrar en klassisk stil.

  • Boettens material är av rostfritt stål
  • Armbandets bredd är 22 mm
  • Snygg brun urtavla
  • Tillverkad av Gant
  • Boett-tjockleken är 11 mm

Den här modellen har ett vattenskydd på 5 ATM (50m). Det är dock inte detsamma som antal meters djup under vattnet. Med 5 ATM (50m) kan klockan klara av ett snabbt dopp, en dusch och lite stänk men det är inte rekommenderat att prova.

Analoga visare är det givna valet för dig som är ute efter en stilfull och klassisk look. Analoga visare ger dig mer än bara ett snyggt utseende, till exempel kan de användas som kompass. Går du vilse är det bara att rikta timvisaren mot solen, då vet du att punkten mitt emellan timvisaren och tolvslaget pekar söderut. Utöver detta ger analoga visare en snabbare uppfattning av tiden då du redan vet vad visarnas plats betyder, medan en digital klocka tvingar din hjärna att först sätta siffrorna i kontext.

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här Park Hill (W11208). Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Sammantaget är Park Hill (W11208) en riktigt vass klocka med bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 2642 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.