Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Emporio Armani AR1907

Emporio Armani AR1907

En stilig klocka som i första hand är ett damur. Klockan går på batterier, så den är enkel att underhålla. Den kan nedsänkas i vatten i korta perioder.
Från 1 735 kr till 2 439 kr
Sponsrad av Urcentralen1 919 kr
 • Köpgaranti
 • I lager
 • Butiker(3)

  Från 1 735 kr
 • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Emporio Armani AR1907 är 1 735 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Emporio Armani som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Vattenskyddsmärkt med 3 ATM. Det betyder att klockan kommer tåla lite vattenstänk och ett lättare regn, men inte mer än så. Stilsäkert armband som passar till många olika typer av stilar och tillställningar. Klockans boett är 8 mm tjock och urtavlan har en diameter på 32 mm.

 • Urverket drivs av ett batteri
 • Klocka för damer
 • Urtavlan har en fin vit färg
 • Boett-tjockleken är 8 mm
 • Tål vattenstänk

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 32 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka och passar för dig som är ute efter något av det nättare slaget.

Batteridrivna klockor är enkla i drift och kräver inte lika mycket underhåll som mekaniska klockor kan göra. Skulle klockan stanna så är det förmodligen bara att byta ut batteriet. Dessutom så håller de ofta tiden bättre än mekaniska klockor.

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 3 ATM (30m). Det innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn men inte mer än så.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om AR1907. Det här är ett av de allra mest populära armbandsuren på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 1735 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.