Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Lexington (MK5556)

Michael Kors Lexington (MK5556)

Michael Kors presenterar här en klocka som har ett armband i guld. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Den har ett bra skydd mot väta.

Från 1 175 kr till 2 695 kr
·

Placering 241 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(56 omdömen)
 • 5
  68%
 • 4
  20%
 • 3
  7%
 • 2
  2%
 • 1
  4%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Lexington (MK5556) är 1 175 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Michael Kors som är batteridriven, så ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Klockan är även utrustad med en kronograf, vilket innebär att den kan fungera som ett stoppur. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är guldfärgat. Visarna binder snyggt ihop boetten med urtavlan som pricken över i.

 • Fint guldfärgad boett
 • Utrustad med flera fiffiga funktioner
 • Klockan drivs via ett batteri
 • Stryktåligt mineralglas
 • Urtavlans diameter är 38 mm

Med en boett av rostfritt stål kan du vara säker på att klockan håller för många år av aktivt bruk samtidigt som den behåller sin fina finish. Rostfritt stål är en blandning av järn, kol och minst 10,5% krom, vilket innebär att det är väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Du behöver alltså inte oroa dig för att klockan ska rosta eller få andra ytliga skador från fukt och väta.

Armband i rostfritt stål går hem hos de allra flesta då de både kan kläs upp och bäras till vardags. Rostfritt stål är ett av de mest populära valen av material till klockarmband. Det är tack vare dess eftertraktade egenskaper som att kunna hantera fukt och väta utan att korrodera eller ta ytlig skada.

Analoga visare är det givna valet för dig som är ute efter en stilfull och klassisk look. Analoga visare ger dig mer än bara ett snyggt utseende, till exempel kan de användas som kompass. Går du vilse är det bara att rikta timvisaren mot solen, då vet du att punkten mitt emellan timvisaren och tolvslaget pekar söderut. Utöver detta ger analoga visare en snabbare uppfattning av tiden då du redan vet vad visarnas plats betyder, medan en digital klocka tvingar din hjärna att först sätta siffrorna i kontext.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Lexington (MK5556). Om du prisjämför den här klockan på PriceRunner ser du att den kostar i dagsläget är 1175 kr. Det är också en av de allra mest populära klockorna. Den har ett högt snittbetyg på 4.46 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till ett bra köp.