Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Blair (MK5165)

Michael Kors Blair (MK5165)

Du har här en Michael Kors-klocka som är utrustad med ett silverfärgat armband. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Du kan bada med den, dock inte dyka alltför djupt.

Från 1 194 kr till 3 214 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(145 omdömen)
 • 5
  80%
 • 4
  12%
 • 3
  3%
 • 2
  2%
 • 1
  3%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Blair (MK5165) är 1 194 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Michael Kors som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Klockan har en kronografisk funktion, vilket innebär att du kan mäta tiden som ett stoppur när du väl behöver. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är silverfärgat. Tjusig boett i rostfritt stål som har en silverfärgad urtavla på 39 mm med analoga visare.

 • Läckert silverfärgad boett
 • Tillverkad av Michael Kors
 • Urtavlans diameter är 39 mm
 • Flera användbara funktioner
 • Armbandet är gjort av rostfritt stål

Batteridrivna klockor som den här är för dig som vill ha något som bara fungerar utan att behöva underhålla den allt för mycket. Till skillnad från en mekanisk klocka så behöver det här urverket aldrig dras upp för egen hand, det kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna klockor är att de håller tiden väldigt väl vilket innebär att du inte behöver justera tiden var och varannan dag.

Den här modellen har ett vattenskydd på 10 ATM (100m). Det är dock inte detsamma som antal meters djup under vattnet. 10 ATM (100m) räcker gott för att kunna bada med klockan, men inte för att dyka speciellt djupt.

Boetten är gjord av rostfritt stål, vilket är ett material som består av järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandningen gör att det blir väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Om du letar efter en klocka som kommer hålla i bra många år är i alla fall rostfritt stål rätt väg att gå.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Blair (MK5165). Om du prisjämför det här armbandsuret på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 1194 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.62 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.