Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Gant Park Hill II Day-Date (W11203)

Gant Park Hill II Day-Date (W11203)

En stilig klocka från Gant som riktar sig främst till män. Det finns bland annat en datumvisare i klockan. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.
Från 1 149 kr till 2 795 kr
Sponsrad av Klockor com1 526 kr
 • Fri frakt
 • I lager
 • Butiker(10)

  Från 1 149 kr
 • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gant Park Hill II Day-Date (W11203) är 1 149 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

En batteridriven herrklocka från stilsäkra Gant. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Klockan håller koll på rätt datum åt dig via en specifik visare. Det bruna armbandet är gjort av läder och är 22mm brett. Klockans boett är 10 mm tjock och urtavlan har en diameter på 44 mm.

 • Fint roséguldfärgad boett
 • Armband i en snygg brun färg
 • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
 • Armbandet är gjort av läder
 • Klockan drivs via ett batteri

För dig som gillar att ha stenkoll så kommer den här klockan passa bra då den har en visare för datum. Du kan alltså ha koll på sekunder, minuter, timmar och dagar, med andra ord allt du behöver.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 5 ATM (50m). Det betyder att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp.

Armband av läder är ett säkert kort som aldrig går ur tiden. Det passar till de flesta stilar och blir dessutom både snyggare och skönare med tiden då det anpassar sig efter din handled och användning.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Park Hill II Day-Date (W11203). Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 1149 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör Park Hill II Day-Date (W11203) till ett bra köp.