Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
American Tourister Wavebreaker Disney Spinner 55cm

American Tourister Wavebreaker Disney Spinner 55cm

Plast väger mindre än vissa andra material. Det är enkelt att rulla väskan med fyra hjul. Den har flera praktiska funktioner, bland annat ett handtag upptill.

Från 894 kr till 1 499 kr
·

Placering 3 i kategorin Kabinväskor

55 cm

fr.894 kr

67 cm

fr.1 146 kr

77 cm

fr.1 456 kr
Pris exkl. frakt

Resväskor.se

fr.1 299 kr

Strandlins Reseffekter

fr.1 299 kr

Qprod

fr.1 299 kr

Electronordic

fr.1 299 kr

American Tourister SE

fr.1 399 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på American Tourister Wavebreaker Disney Spinner 55cm är 894 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 21 jämförda butiker.

En smidig väska från American Tourister som passar bra för kortare resor. Väskan är gjord av det hårda materialet abs-plast. Detta är en mindre modell och det kan vara bra att tänka på då den bara rymmer en packning på 36 liter.

  • Mindre utrymme på 36 liter
  • Godkänd som kabinväska hos Ryanair
  • Resväskan har ett kombinationslås
  • En lätt väska som väger endast 2,6 kg
  • Färgen på väskan är: multifärgad

Förflytta väskan på ett enkelt och smidigt sätt, denna har ett mycket praktiskt teleskophandtag, ett topphandtag samt ett sidohandtag så förflyttningen av väskan funkar utmärkt oavsett om du behöver bära eller rulla den. Väskan har fyra dubbelhjul vilket gör att den rullar stabilt och lätt kan förflyttas.

Det blir enkelt att packa och skapa ordning och reda med rätt interiör. Denna resväska är utrustad med packband, perfekt för att hålla kläderna på plats. Väskan har et kombinationslås och du kan smidigt ställa in din egen kod, en trygghet för att stänga ute obehöriga.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med American Tourister Wavebreaker Disney Spinner 55cm. I kategorin resväskor så är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 894 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör American Tourister Wavebreaker Disney Spinner 55cm till en produkt med bra pris.