Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Champion SBT900

Champion SBT900

Streaminghögtalaren från Champion är aktiv vilket ger en smidig installation. Med bluetooth får du enkel anslutning med ljudkällan.

Från 2 365 kr till 2 499 kr
·

Placering 79 i kategorin Streaming högtalare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Champion SBT900 är 2 365 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.

Detta är en högtalare som passar bra i hemmet. I SBT900har Champion skapat en aktiv högtalare för alla rum. SBT900 har laddningsbara batterier. Bara att se till att de är laddade och sen är musiken redo att spelas. Du styr den enkelt via mobilen tack vare bluetooth och får då tillgång till all musik du har där. Svårigheten kanske blir att välja rätt låt.

  • Inbyggd förstärkare
  • Finns i färgen vit
  • USB laddning
  • Batteridriven
  • AUX-anslutning
  • Blåtands-högtalare

Denna trådlösa högtalare passar till de mindre hemmen. Den är en praktisk allt-i-ett lösning. SBT900 gör det lätt att få tillgång till musik. Glöm stora anläggningar och flera apparater. I denna högtalare har du allt du behöver smidigt och enkelt. Med denna blåtands-högtalare kan du koppla samman och streama musik från exempelvis din mobil eller platta. Du får tillgång till alla podcasts och musik du har på telefonen.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om SBT900. Just nu kostar SBT900 2365 kr här på PriceRunner. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här streaminghögtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.