Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Denver BTL-62

Denver BTL-62

En aktiv högtalare ger dig en enkel installation och är vad du får i denna streaminghögtalare. Trådlös teknik som stöds är bluetooth så att du enkelt kopplar ihop din enhet.

Från 194 kr till 299 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Denver BTL-62 är 194 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Från Denver kommer BTL-62. En trådlös högtalare som låter dig njuta av musik, ljudböcker eller podcasts på balkongen, resan eller hemma. Med en bluetooth-högtalare är musiken aldrig långt borta och mobilen blir en smidig fjärrkontroll. BTL-62 har laddningsbara batterier. Bara att se till att de är laddade och sen är musiken redo att spelas.

  • Finns i färgen svart
  • Blåtand
  • Drivs av batteri
  • AUX-anslutning för andra källor
  • Streaminghögtalare
  • Portabel

Det är smidigt att kunna bära med sig musiken och ha den där man är. BTL-62 gör det enkelt för dig då den är lätt att ta med men det går även lika bra att spela musik på den hemma. Denna högtalare har blåtand. Du ansluter den lätt till mobilen och får på så sätt tillgång till all musik du har på den. Ett smidigt sätt att kunna njuta av musik från hela världen var du än befinner dig.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med BTL-62. BTL-62 kostar 194 kr och är en topprankad högtalare sett till popularitet på PriceRunner. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.