Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Champion SBT120

Champion SBT120

En portabel högtalare är värdefull till sommarhuset och är vad du får i denna streaminghögtalare från Champion. Modellen använder bluetooth så att du enkelt kopplar ihop din enhet.

Från 149 kr till 249 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Champion SBT120 är 149 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

SBT120 är en portabel högtalare som gör det enkelt för dig att lyssna på det du vill, var du vill, oavsett om det är musik, ljudböcker eller podcasts. Vare sig det är podcasts eller musik du vill lyssna på så ansluter du högtalaren lätt med bluetooth och har mobilen som fjärrkontroll. SBT120 har laddningsbara batterier. Bara att se till att de är laddade och sen är musiken redo att spelas.

  • Går att ladda via USB kabel
  • Streaminghögtalare
  • Batteridriven
  • Finns i färgen svart
  • Bärbar högtalare
  • Ansluts via blåtand

Det är härligt att lyssna på musik och att kunna ta med sig musiken är suveränt. Det är därför SBT120 är toppen. Att den sedan även fungerar lika bra att ha i hemmet är som grädden på moset. Det har aldrig varit enklare att få tillgång till massor av musik. Anslut denna bluetooth-högtalare till din mobil och börja streama.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med SBT120. Det här är en av de allra mest populära streaminghögtalarna på PriceRunner för tillfället och SBT120 kostar 149 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här streaminghögtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.