Vi använder kakor på PriceRunner

Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Champion AWF320

Champion AWF320

En aktiv streaminghögtalare passar användaren som vill slippa krångel med förstärkare. Med AirPlay, Spotify Connect, TuneIn, och iHeartRadio är det enkelt att spela upp din musik.

Från 788 kr till 1 859 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Champion AWF320 är 788 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 15 jämförda butiker.

Detta är en högtalare som passar bra i hemmet. I AWF320har Champion skapat en aktiv högtalare för alla rum. Tack vare att den kan anslutas till bluetooth kan du styra musik och volymkontroll med telefonen. Ett supersmidigt sätt att få tillgång till mycket musik. Med det laddningsbara batteriet så är det bara en laddning innan musiken kan höras.

  • Inbyggd förstärkare
  • wifi anslutning
  • AUX-ingång
  • Färgen är svart
  • Drivs av batteri
  • Blåtands-högtalare

AWF320 är en allt-i-ett högtalare som kanske gör sig bäst i de mindre rummen, men gör nog heller inte bort sig i de större. Förstärkaren är inbyggd, så stora anläggningar och flera apparater är ett minne blott. AWF320 har bluetooth. Du ansluter den lätt till mobiltelefonen och får på så sätt tillgång till all musik du har på den. Ett lätt sätt att kunna njuta av musik från hela världen var du än befinner dig.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med AWF320. AWF320 kostar 788 kr här på PriceRunner. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.