Elvita CKF5188V Vit

Elvita CKF5188V Vit

En fristående kylfrys från Elvita som är mycket energieffektiv. Totalt rymmer den här kylfrysen 308 liter och kylen varnar om dörren lämnas öppen.

Pris 7 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Elvita CKF5188V Vit är 7 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en praktisk kylfrys från Elvita som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 89 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

  • Fristående kylfrys
  • Kylen har en förvaringsvolym på 219 liter
  • Displayen visar temperatur och övriga indikationer
  • Tillverkad av Elvita
  • Automatisk avfrostning

Elvita CKF5188V ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 89 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 255 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Sammantaget är CKF5188V från Elvita en riktigt fin kylfrys med bra egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 7995 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Elvita Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.