Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Miele KFN 28132 edt/cs Rostfritt Stål

Miele KFN 28132 edt/cs Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har energiklassningen A++. Hela kyl-/fryskombin är 60,0 cm bred och vid för hög temperatur larmar den.

Från 9 995 kr till 13 190 kr
·

Placering 466 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,9(14 omdömen)
 • 5

  36%

 • 4

  36%

 • 3

  21%

 • 2

  0%

 • 1

  7%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN 28132 edt/cs Rostfritt Stål är 9 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KFN 28132 edt/cs från Miele kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. Kylen har en volym på 209 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Energiklass A++
 • Utrustad med glashyllor
 • Ljudnivån mäter upp till 42 decibel
 • Tillverkad av Miele
 • Dörrarna går att arrangera om

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 209 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här KFN 28132 edt/cs än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 232 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Miele KFN 28132 edt/cs. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 9995 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett bra snittbetyg på 4.22 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.