Electrolux EN3609MFW Vit

Electrolux EN3609MFW Vit

Du har här en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Frysen har en bra volym på 109 liter och den har vänsterhängda dörrar.

Pris 7 645 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3609MFW Vit är 7 645 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Electrolux. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 109 liter.

  • Klimatklassad enligt ST, T, SN, N
  • Fristående kylfrys
  • 65 cm djup
  • 60 cm bred
  • 109 liter förvaringsvolym i frysen

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 239 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Electrolux EN3609MFW ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Electrolux EN3609MFW. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7645 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör EN3609MFW till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.