Trendande
Gorenje ORK192BK-L Svart

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 10 omdömen

 • 5

  60%

 • 4

  30%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  10%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje ORK192BK-L Svart är 9 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Gorenje som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 95 liter.

 • Snabbfrysningsfunktion
 • Inbyggd belysning i kylen
 • 194 cm hög
 • Fristående kylfrys
 • Energiklass A++

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 30 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Kylen har en volym på 227 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 232 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Sammantaget är ORK192BK-L från Gorenje en utmärkt kylfrys med bra finesser och egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 9490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.