Trendande
Liebherr CBNbs 4815 Comfort BioFresh NoFrost Svart

Det här är en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kyl och frys rymmer tillsammans 343 liter. Inbyggd belysning i kylen är praktiskt.

Jämför pris från 14 399 kr till 21 482 kr
·

Placering 642 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNbs 4815 Comfort BioFresh NoFrost Svart är 14 399 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en snygg kylfrys från Liebherr som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. I frysen har du en volym på 101 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Kylen är över frysen
 • Fristående kylfrys
 • Energiklass A+++
 • Inbyggd belysning i kylen
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 186 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Liebherr CBNbs 4815 Comfort BioFresh NoFrost. Det här är en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 14399 kr. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.