Liebherr CBNPgb 4855 Premium BioFresh NoFrost Silver

Liebherr CBNPgb 4855 Premium BioFresh NoFrost Silver

Denna fristående Liebherr-kylfrys har oerhört bra energieffektivitet. Kyldelen i den här kylfrysen rymmer 243 liter. Den här modellen har omhängbara dörrar.

Pris 28 086 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNPgb 4855 Premium BioFresh NoFrost Silver är 28 086 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Liebherr vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Kylen har en volym på 243 liter, vilket får räknas som ganska stort. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Kylfrys från Liebherr
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
  • Energiklass A+++
  • Inbyggd belysning i kylen

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 149 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 243 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 37 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du förstår så är Liebherr CBNPgb 4855 Premium BioFresh NoFrost en utmärkt kylfrys med mycket fina egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället kostar CBNPgb 4855 Premium BioFresh NoFrost 28086 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.