Smeg RF396RSIX Rostfritt Stål

Smeg RF396RSIX Rostfritt Stål

Denna fristående Smeg-kylfrys har en energiklassningen A+. Frysen har en bra volym på 107 liter och dynamisk kylning ger jämnare temperatur.

Jämför pris från 109 719 kr till 121 299 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg RF396RSIX Rostfritt Stål är 109 719 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en fin kylfrys från Smeg som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 107 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 89 centimeter.

  • Snabbfrysningsfunktion
  • Dynamiskt kylningssystem
  • Energiklass A+
  • Frostas av automatiskt
  • Ljudnivå på 40 decibel

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här RF396RSIX än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Smeg RF396RSIX. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en topprankad kylfrys på PriceRunner och för tillfället kostar RF396RSIX 109719 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.