Smeg RF376RSIX Rostfritt Stål

Smeg RF376RSIX Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Hela den kombinerade kylen och frysen är 88,6 cm bred. Dörrarna är omhängbara.

Jämför pris från 104 499 kr till 115 499 kr
·

Placering 310 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg RF376RSIX Rostfritt Stål är 104 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en trevlig kylfrys från Smeg som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Kylen har en volym på 417 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

  • Kylen är över frysen
  • 89 cm bred
  • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
  • Inbyggd kylbelysning
  • Fristående kylfrys

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 40 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 212 cm hög, 89 cm bred och 64 cm djup.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här RF376RSIX än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Smeg RF376RSIX. Just nu är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 104499 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.