Liebherr ICBS 3314 Comfort Biofresh Integrerad
Liebherr Logotyp

Liebherr ICBS 3314 Comfort Biofresh Integrerad

Denna integrerade kylfrys har kylen ovanpå frysen. Frysdelen i den här kylfrysen rymmer 80 liter. Det finns snabbfrysning.

Pris 17 399 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr ICBS 3314 Comfort Biofresh Integrerad är 17 399 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Liebherr bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. På bredden är hela enheten uppmätt till 57 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 80 liter.

  • Snabbfrysningsfunktion
  • Inbyggd kylbelysning
  • Förvaringsvolym i kylen på 175 liter
  • Energiklass A++
  • Ljudnivån mäter upp till 35 decibel

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Liebherr ICBS 3314 Comfort Biofresh ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 35 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 80 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Som du förstår så är Liebherr ICBS 3314 Comfort Biofresh en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med mycket fina egenskaper. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 17399 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.