Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Electrolux EN3855MOW Vit
Electrolux Logotyp

Electrolux EN3855MOW Vit

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Totalt rymmer den här kylfrysen 357 liter och den avfrostar automatiskt.

Från 10 900 kr till 15 199 kr
·

Placering 306 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3855MOW Vit är 10 900 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Electrolux som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 265 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • 230V(220-240V)
 • 65 cm djup
 • Fristående kylfrys
 • Kylen har en förvaringsvolym på 265 liter
 • Kylen är över frysen

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 254 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Kylen har en volym på 265 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Electrolux EN3855MOW. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 10900 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.