Liknande produkter

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux ENN2812BOW Integrerad är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det här är en integrerad kylfrys från Electrolux. Det innebär att den kan byggas in och kläs med träpanel för att skapa en enhetlig känsla med din övriga köksinredning. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 75 liter. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++.

  • Årlig energiförbrukning på 233 kWh
  • Frysens förvaringsvolym är 75 liter
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Uppmätt ljudnivå till 36 decibel
  • Inbyggd kylbelysning

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 202 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Frysen har en volym på 75 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Måtten på den här kylfrysen är 178 cm på höjden, 54 cm på bredden och 55 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Sammantaget är ENN2812BOW från Electrolux en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 7990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.