Powervision PowerRay Explorer

Powervision PowerRay Explorer

PowerRay Explorer av Powervision kan laddas genom USB-uttaget och är fulladdad igen efter 150 minuter. Nu kan du utforska nya miljöer uppifrån!

Från 14 062 kr till 17 490 kr
·

Placering 42 i kategorin Drönare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Powervision PowerRay Explorer är 14 062 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Den här modellen från Powervision är en rolig leksak att prova på. Modellen är utrustad med en grym kamera med en upplösning på hela 3840x2160, så att du kan skapa häftiga filmer. Med en flygtid på 240 minuter får du en farkost som ger dig mycket glädje under lång tid. Den relativt långa laddningstiden på 150 minuter gör att du får en en naturlig paus i ditt användande.

  • 240 minuters flygtid
  • 150 minuters laddningstid
  • 5 km/h maxfart
  • 30 meters räckvidd
  • 3840x2160 upplösning för video

PowerRay Explorer kommer med en extraordinär kamera för den seriösa fotografen! Ta bilder och filma i 4K-upplösning med den utrustade kameran.

Powervision har gjort allt de kan för att ta fram en framstående drönare vilket syns tydligt på den långa flygtiden, 240 minuter. Detta är betydligt längre än många av konkurrenterna och perfekt för den kräsne användaren. Med sin ganska långa laddningstid på 150 minuter behöver du hitta något att underhålla dig med under laddningen. Samtidigt blir det ett perfekt tillfälle för kaffe- eller saftpaus. Du laddar den enkelt via USB. 5 km/h är en ganska låg hastighet men duger utmärkt för försiktiga eller nya flygare.

Idag är lägsta pris på PowerRay Explorer 14062 kr. För det priset får du en drönare som kan flyga riktigt länge så att du aldrig behöver sluta. För dig som gillar foto har den en kamera så att ditt fotograferande kan utvecklas till nya höjder.

Jämför alla Powervision Drönare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.