Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Dickie Toys Silver Fox 201119479

Dickie Toys Silver Fox 201119479

Silver Fox 201119479 av Dickie Toys som med plattan i mattan kan nå en topphastighet på 8 km/h. Kastar tillbaka vuxna till barndomsåren!

Från 299 kr till 399 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Dickie Toys Silver Fox 201119479 är 299 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Den här modellen från Dickie Toys är en perfekt leksak för dig som gillar teknik. Modellen kan komma upp i hastigheter av 8 km/h. Det är långsammare än genomsnittet i kategorin och passar därför bra för den oerfarna föraren. Med inbyggd fyrhjulsdrift behöver du inte tänka dig för när du ska köra den här. Den klarar det tuffaste underlagen.

8 km/h maxfart Four-Wheel Drive (4WD) Eldriven Fyrhjulsdrift (4WD) *Off-Road

Modellen kan köra i hastigheter av 8 km/h. Den är kanske inte snabbast på marknaden, men det kanske inte gör något och passar en förare som är lite försiktig av sig.

Motorn är elektrisk och drivs med AA-batterier. Det är därför bara att sätta i nya batterier och fortsätta köra, istället för att behöva ladda ett uppladdningsbart batteri eller åka till macken för att köpa bränsle att fylla på med.

Idag är lägsta pris på Silver Fox 201119479 299 kr. För det priset får du en perfekt produkt att lära dig köra radiostyrt med!