Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Illustration
DJI Matrice 210 RTK

DJI Matrice 210 RTK

Matrice 210 RTK av DJI är till för novisen som vill ha en kul leksak att flyga omkring med. Spänn på säkerhetsbältet och flyg högt över molnen!

Pris 49 560 kr
·

Placering 50 i kategorin Drönare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på DJI Matrice 210 RTK är 49 560 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Från DJI kommer den här drönaren som är en av de populäraste modellerna hos oss just nu. Modellen är inte utrustad med kamera men har istället innovativa egenskaper som ActiveTrack som hjälper dig att maximera upplevelsen med din drönare. Tack vare den långa flygtiden på hela 23 minuter kommer du kunna använda den väldigt mycket.

  • 23 minuters flygtid
  • Maxfart på 83 km/h
  • Kan styras via app
  • Har gimbal för bättre stabilitet vid foto
  • Har smarta flyglägen för att underlätta användandet

Tack vare avancerade egenskaper kommer du att kunna använda Matrice 210 RTK fullt ut. Lägena ActiveTrack kan aktivt följa föremål, även utan GPS. Perfekt för dig som vill filma sport eller något annat och vill följa bollen och Point of Interest gör att drönaren kommer att cirkulera en särkild punkt som du har valt och markerat ut.

Matrice 210 RTK är utrustad med en kamera så att du nu kan ta foton och videos från vinklar du inte tidigare trodde fanns.

DJI har gjort allt de kan för att skapa en framstående drönare vilket syns tydligt på den långa flygtiden, 23 minuter. Detta är betydligt längre än många av konkurrenterna och perfekt för den kräsne användaren. Toppfarten är hisnande 83 km/h för dig som älskar fart och först fram är det som gäller.

Idag är lägsta pris på Matrice 210 RTK 49560 kr. För det priset får du en riktigt snabb drönare. För att verkligen göra den här till en topp-produkt är den utrustad med högteknologiska egenskaper, för att du ska få en grym upplevelse! Denna modell är just nu en av våra populäraste drönare.

Jämför alla DJI Helikopterdrönare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.