Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Samsung WW60J3080LW

Samsung WW60J3080LW

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Pris 3 782 kr
·

Placering 186 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WW60J3080LW är 3 782 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

  • Hög energiklassning A++
  • Hög ljudnivå 76 dB
  • Standardbredd på 60 cm
  • Fristående design
  • Klassisk, frontmatad design

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har den höga energiklassningen A++, så den spar på både miljön och din plånbok. Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WW60J3080LW. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 3782 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.