Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Whirlpool TDLR 65230
Whirlpool Logotyp

Whirlpool TDLR 65230

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra. Den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 4 596 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2,0(3 omdömen)
 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  33%

 • 2

  33%

 • 1

  33%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool TDLR 65230 är 4 596 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Hög energiklassning A+++
 • Kapacitet på 6.5 kg
 • Fristående design
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Toppmatad

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 7 kg tvätt.

För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 72 decibel. För kompaktare badrum kan den här passa bra med en maskin som är något smalare, som den här som är 40 cm bred.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med TDLR 65230. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 4596 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.