Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Gorenje WEI74S3P

Gorenje WEI74S3P

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Trumman är av mindre sort med en volym på 49 liter. Ljudnivån är inte speciellt hög.

Från 3 518 kr till 4 452 kr
·

Placering 370 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(2 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje WEI74S3P är 3 518 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 72 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Fördröjd start
 • Hög energiklassning A+++
 • Trumvolym på 49 liter
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • 60 cm bred

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade. Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WEI74S3P. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 3518 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.