Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Siemens WM14Y7TT9

Siemens WM14Y7TT9

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Det här är en medelrymlig maskin. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 7 929 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(4 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  25%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14Y7TT9 är 7 929 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 71 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Frontmatad
 • Trumvolym på 65 liter
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Högljudd med ljudnivå på 71 dB

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har en större trumma än 65 liter. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WM14Y7TT9. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7929 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.